Jevents 2.x (Free Access)

Joomla 2.5.8/Jevents 2.2.8 Admin Component Error  Topic is solved

Discuss JEvents 2.x for Joomla 1.5-2.5 here - club members can use the special club forum for faster response times.
Forum rules
When requesting support please follow these steps:

1. Update all JEvents add on's first, via the Joomla! Updater
2. Copy and Paste the JEvents Support Information from the JEvents Control Panel.
3. If you get a 500 error OR white page, enable Maximum Error Reporting in Joomla! Global Config and visit the page again, this should give you a more detailed error and help us provide a prompt response.

Postby htheriot » Wed Jan 16, 2013 7:49 pm

When I access the JEvents admin component, I lose my entire admin control panel and get the attached screen.
Attachments
screen-shot-2013.png
screen-shot-2013.png (185.22 KiB) Viewed 512 times
htheriot
Silver Members
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 16, 2013 7:15 pm

Postby Tonyp » Wed Jan 16, 2013 9:16 pm

Hello,

This is because of a phperror I suspect.

Can you enable Joomla! maximum error reporting and debug mode?

What happens when you view the page now?

Regards
Tony
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23793
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby htheriot » Wed Jan 16, 2013 9:41 pm

Now I can view the config page properly, but I cannot clicking "Save" or "Save & Close" do not work.
htheriot
Silver Members
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 16, 2013 7:15 pm

Postby Tonyp » Wed Jan 16, 2013 11:43 pm

Can you try disabling your editor?

Is your server using any caching?
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23793
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby htheriot » Thu Jan 17, 2013 12:27 am

Caching is already disabled. Disabling the editor doesn't help.

If it matters, I have JEvents v2.1.19 running on the same server without any issues.
htheriot
Silver Members
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 16, 2013 7:15 pm

Postby Tonyp » Thu Jan 17, 2013 7:31 am

Hello,

There shouldn't be any issues from 2.1 to 2.2.

So the admin config shows correctly now but does not save?

Do you have the standard Joomla admin template or another one?
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23793
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby htheriot » Thu Jan 17, 2013 3:19 pm

I am using RocketTheme Mission Control on both sites. The other site running JEvents 2.1 works fine.
htheriot
Silver Members
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 16, 2013 7:15 pm

Postby Tonyp » Thu Jan 17, 2013 3:49 pm

Can you try reverting back to the standard Joomla! Template?

It shouldn't matter but just as a test.

Regards
Tony
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23793
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby htheriot » Thu Jan 17, 2013 6:21 pm

That didn't help. I even uninstalled and reinstalled JEvents with no luck. I did a clean install of Joomla and JEvents and did not have any issues, so there must be a conflict somewhere in this site. I haven't done much work on the site, so I'm just going to start from scratch. Thanks for your help.
htheriot
Silver Members
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 16, 2013 7:15 pm

Postby htheriot » Fri Jan 18, 2013 12:09 am

Well, I did a clean install and everything is working fine. Who knows?

Thanks for your help anyway.
htheriot
Silver Members
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 16, 2013 7:15 pm


Return to Jevents 2.x (Free Access)

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there are 0 users online :: 0 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: No registered users