Contribute to JEvents

bug: Cant load 'Images' popup when forcing to set time first

We are looking for developers, forum moderators and translators for this project.

If you would like to help out then please add a message in this forum.

Postby anthonyclaeys » Tue May 22, 2012 7:01 pm

hello,

I didn't find an emailaddress, so i'll just put it here.
(This bug doesn't needs solving for me, but reporting it doesn't harms annyone)

When your in the JEvents Configuration section, and you force to show time details in front of the description.
Then the Images button from my editor doesn't popup.

Editor: TinyMCE

Just wanted to let you guys know.

grtz
anthonyclaeys
 
Posts: 1
Joined: Tue May 22, 2012 6:55 pm

Postby Tonyp » Tue May 22, 2012 7:11 pm

Hello,

I can't seem to replicate this?

Are you forcing date / time to be selected in pop-up or just shown before the description?
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23713
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby carcam » Wed May 23, 2012 6:38 am

Also, which version of Joomla! or JEvents are you using?
¿Sabías que tenemos soporte en español para los miembros del Club de JEvents? ¡ÚNETE AHORA!
User avatar
carcam
Team Staff
 
Posts: 7094
Joined: Wed Aug 06, 2008 7:50 pm
Location: Almería


Return to Contribute to JEvents

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there is 1 user online :: 1 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: Bing [Bot]