JEvents 1.5 (No longer actively supported)

month.calendar issue on Internet Explorer

JEvents 2.0 was launched over 2 years ago and the latest stable version is version 2.2 which will run on Joomla 1.5 and Joomla 2.5. JEvents 1.5 is therefore no longer actively supported - you should upgrade to JEvents 2.2+ as soon as possible.
Forum rules
Please include as much detail in any test or bug reports for JEvents 1.5 as possible.

First of all, check if you are running the latest available version of Joomla! and JEvents. Posts for issues, where both systems are not updated, will be ignored.

We need the following at least:

* PHP version (e.g. 5.2.5). Note: Support for PHP4 is discontinued.
* Joomla! version
* JEvents version
* Web Server software (Apache or IIS with version number if possible)
* Server Operating system (e.g. Linux, Windows, Solaris, Darwin ...)
* Database version
* memory_limit from your phpinfo
* Web browser and version

Please enable error reporting and include any error messages in your posting. You do this via the Joomla Configuration - set "error reporting" to "maximum" on the Server tab.

Finally, please describe the steps required to recreate the problem and also please enable error reporting and give us any error messages generated.

Postby amoreno » Tue Feb 09, 2010 6:55 pm

Hi,

I'm an advanced user of Joomla, but it is the first time we use JEvents component.

I am quite happy about it, but we found a problem when displaying the month view. The error message corresponds to page not found. It only happen when using IE7 or IE8, with Firefox, Safari and Chrome works very well.

We are using Joomla 1.5.15 and JEvents 1.5.3. Looking in the forum i saw that someone had a problem with the sef, so I deactivate the sef, but the problem is still there.

The link is the following one:

http://www.elsiglo.cat/index.php?option ... &Itemid=58

Can anyone help me please?
Albert
amoreno
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 30, 2010 9:02 pm

Postby Geraint » Tue Feb 09, 2010 6:59 pm

that link works fine for me
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42850
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby amoreno » Tue Feb 09, 2010 9:34 pm

Hi,

Which version did u use?
I tried on different computers and i always obtain the same error.

I attach here a screenshot of the error and a screen to show the exact version of IE, (IE7).

Regards,
Albert
Attachments
versionIE.jpg
Internet Explorer version
versionIE.jpg (52.85 KiB) Viewed 2517 times
screenshot.jpg
Error message on month.calendar
screenshot.jpg (218.05 KiB) Viewed 2517 times
amoreno
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 30, 2010 9:02 pm

Postby Geraint » Wed Feb 10, 2010 8:54 am

I don't see this in MSIE 8 but do in MSIE 6.

The problem is in your template or modules. Try http://www.elsiglo.cat/index.php?option ... =component (no modules) or http://www.elsiglo.cat/index.php?option ... =component (different template).

Probably a bad use of javascript domready in mootools.
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42850
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby amoreno » Wed Feb 10, 2010 9:56 pm

Hi,

Thanks, you are right. It was the template.
I commented out the javascript line and then it was fine.

Albert
amoreno
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 30, 2010 9:02 pm

Postby np3a » Fri Mar 19, 2010 1:41 am

amoreno wrote:Hi,

Thanks, you are right. It was the template.
I commented out the javascript line and then it was fine.

Albert


Hello.

I have the exact same problem. Can you explain where you disabled the Javascrip? The "The problem is in your template or modules. Try<...>" from previous post doesn't help much since it opens a nice calendar.

Thanks in advance.
np3a
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 19, 2010 1:36 am

Postby Geraint » Fri Mar 19, 2010 7:56 am

Can I see a URL?
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42850
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby np3a » Fri Mar 19, 2010 12:44 pm

Thanks for replying!

Sure: http://vatcar.org/website/index.php?option=com_jevents&Itemid=1&task=month.calendar&day=19&month=03&year=2010

Works fine on FF. IE7 and IE8 few times opens correctly, many times opens but with missing elements (calendar, row, columns etc) and most of times it gives the error mentioned by Mr. Moreno.

Thanks again.
np3a
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 19, 2010 1:36 am

Postby Geraint » Fri Mar 19, 2010 1:57 pm

It worked fine for me (so difficult to test).

Does these URLs always work http://vatcar.org/website/index.php?opt ... =component and
http://vatcar.org/website/index.php?opt ... =ja_purity

If so then the problem is either in your template or a module on your site
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42850
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby Geraint » Thu May 20, 2010 6:28 am

Can you describe the problem you are having? Did you resolve them?
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42850
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Next

Return to JEvents 1.5 (No longer actively supported)

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts