Jevents 2.x (Free Access)

No title for Latest Events  Topic is solved

Discuss JEvents 2.x for Joomla 1.5-2.5 here - club members can use the special club forum for faster response times.
Forum rules
When requesting support please follow these steps:

1. Update all JEvents add on's first, via the Joomla! Updater
2. Copy and Paste the JEvents Support Information from the JEvents Control Panel.
3. If you get a 500 error OR white page, enable Maximum Error Reporting in Joomla! Global Config and visit the page again, this should give you a more detailed error and help us provide a prompt response.

Postby sc204 » Sat Mar 23, 2013 3:33 pm

J Events version 2.28 on joomla 2.5
I have installed the latest events module which seems to be working as I would like except that I can't get the title to show up. (The title above the module as entered in Joomla) I have Show title checked but it doesn't show.
This is a new site, that I just started, using a default template and positioned top middle (pos 12)
site is liama.org
Thanks for any help
Stuart
sc204
 
Posts: 16
Joined: Thu Feb 24, 2011 5:03 am

Postby rikb » Sat Mar 23, 2013 3:49 pm

Did you include
${title}
in the custom format string?

Please note: Settings for Latest Events can be modified in the Module and in the Component. If you use the Module settings, you should indicate 'use settings below'.
rikb
 
Posts: 7
Joined: Fri Sep 28, 2012 6:31 pm

Postby sc204 » Sat Mar 23, 2013 3:52 pm

Sorry, to clarify, not looking for the title of the events to show up but the title for the module. More of a Joomla issue maybe?
not sure.
sc204
 
Posts: 16
Joined: Thu Feb 24, 2011 5:03 am

Postby rikb » Sat Mar 23, 2013 4:09 pm

Sorry, didn'r read carefully enough.
Try putting it on position 3, looks like in position 12 the title is gone.
rikb
 
Posts: 7
Joined: Fri Sep 28, 2012 6:31 pm

Postby sc204 » Sat Mar 23, 2013 4:25 pm

Must be a Joomla thing, I will have to edit the template if I want to keep it in the top middle with a title.
Thanks
sc204
 
Posts: 16
Joined: Thu Feb 24, 2011 5:03 am

Postby sc204 » Sat Mar 23, 2013 5:27 pm

Yup it was joomla, others had asked in the joomla forum problem fixed.
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2419137
sc204
 
Posts: 16
Joined: Thu Feb 24, 2011 5:03 am

Postby carcam » Sat Mar 23, 2013 10:10 pm

Thank you for sharing!!
¿Sabías que tenemos soporte en español para los miembros del Club de JEvents? ¡ÚNETE AHORA!
User avatar
carcam
Team Staff
 
Posts: 7105
Joined: Wed Aug 06, 2008 7:50 pm
Location: Almería


Return to Jevents 2.x (Free Access)

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there is 1 user online :: 1 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: Bing [Bot]