Jevents 2.x (Free Access)

Problem with layouts on month view

Discuss JEvents 2.x for Joomla 1.5-2.5 here - club members can use the special club forum for faster response times.
Forum rules
When requesting support please follow these steps:

1. Update all JEvents add on's first, via the Joomla! Updater
2. Copy and Paste the JEvents Support Information from the JEvents Control Panel.
3. If you get a 500 error OR white page, enable Maximum Error Reporting in Joomla! Global Config and visit the page again, this should give you a more detailed error and help us provide a prompt response.

Postby iain2uk » Wed Oct 12, 2011 8:19 pm

I'm using siteground J16 3 column template on my site.

When using Jevents 2, everything appears fine in day view, week view, year view - in fact every view except for month view.

In month view, jevents jumps to the left side, forcing the modules that should appear at the left to jump to the right on jevents.

Can anyone offer any suggestion why this could be the case?

Thanks in advance
iain2uk
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 12, 2011 8:15 pm

Postby Tonyp » Wed Oct 12, 2011 8:21 pm

Could you provide a link so we can see it in action please?

Thanks
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23790
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby iain2uk » Wed Oct 12, 2011 8:58 pm

Sent via PM
iain2uk
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 12, 2011 8:15 pm

Postby Tonyp » Wed Oct 12, 2011 9:06 pm

There appears to be a problem with the layout.

The table has closed way to early.

Have you edited the layout at all? What layout are you using?

Try changing the layout too.
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23790
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby iain2uk » Wed Oct 12, 2011 9:10 pm

As far as I'm aware I've not changed anything. Where can I check what layout I'm using, and how can I reset it to defaults?
iain2uk
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 12, 2011 8:15 pm

Postby Tonyp » Wed Oct 12, 2011 9:34 pm

If you go to the component and then configuration it is at the top under common. Select a different one to what you are currently using
---------------------------------------
Feel free to PM me if you would like Custom Installs or Joomla! related work for a competitive quote.

User avatar
Tonyp
Team Staff
 
Posts: 23790
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:12 pm
Location: Isle of Man

Postby wisnurdi » Wed Nov 16, 2011 1:53 am

I'd been facing same problem. It's about tooltip in Joomla. Because I had never used tooltip before, so this proble occur.
Go to configuration -> main monthly calendar -> Enable Calendar popup tooltips :No
My problem's solved by this option.

Thanks,
WUATB.
wisnurdi
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 16, 2011 1:46 am


Return to Jevents 2.x (Free Access)

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there is 1 user online :: 1 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: Bing [Bot]