JEvents 1.5 (No longer actively supported)

Apply and Save button not working in Chrome or Firefox

JEvents 2.0 was launched over 2 years ago and the latest stable version is version 2.2 which will run on Joomla 1.5 and Joomla 2.5. JEvents 1.5 is therefore no longer actively supported - you should upgrade to JEvents 2.2+ as soon as possible.
Forum rules
Please include as much detail in any test or bug reports for JEvents 1.5 as possible.

First of all, check if you are running the latest available version of Joomla! and JEvents. Posts for issues, where both systems are not updated, will be ignored.

We need the following at least:

* PHP version (e.g. 5.2.5). Note: Support for PHP4 is discontinued.
* Joomla! version
* JEvents version
* Web Server software (Apache or IIS with version number if possible)
* Server Operating system (e.g. Linux, Windows, Solaris, Darwin ...)
* Database version
* memory_limit from your phpinfo
* Web browser and version

Please enable error reporting and include any error messages in your posting. You do this via the Joomla Configuration - set "error reporting" to "maximum" on the Server tab.

Finally, please describe the steps required to recreate the problem and also please enable error reporting and give us any error messages generated.

Postby ammiking14 » Mon Aug 30, 2010 7:40 pm

Hello, i tested this extension in IE, Chrome, and Firefox, and was working in all, but now you cannot edit or create a new event to apply and save in chrome and firefox, but it works fine in IE. Does anyone know why this is? Thanks
ammiking14
 
Posts: 7
Joined: Tue Aug 10, 2010 1:42 pm

Postby Geraint » Tue Aug 31, 2010 9:28 am

Which editor are you using?

Any Javascript messages?
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42848
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby ammiking14 » Tue Aug 31, 2010 2:21 pm

I am using the regular editor...not the popup, and no im not getting any javascript messages. When it was working i had the paged linked to the jquery library, and the equalheights library, but that was messing up other things, so i took them out and now it doesn't work...maybe i should try including the jquery library again?
ammiking14
 
Posts: 7
Joined: Tue Aug 10, 2010 1:42 pm

Postby Geraint » Wed Sep 01, 2010 8:55 am

jQuery is more likely to cause problems than solve them

If you use a standard Joomla template (e.g. ja_purity) does it work?
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42848
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby godskids » Fri Jan 13, 2012 6:51 pm

I have experienced a very similar issue, it doesn't save or apply in FireFox, it doesn't save in Chrome (acts like it will though) but it works ok in IE. I had to move my server and the new server is running PHP 5.3. Other things didn't work in other sites when we made the change but this is the only site I am using JEvents on. Super program by the way.
godskids
Gold Members
 
Posts: 24
Joined: Tue Sep 21, 2010 3:03 pm

Postby Geraint » Sat Jan 14, 2012 10:07 am

enable MooTools upgrade plugin OR disable editing event in tabs
JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42848
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm

Postby Geraint » Sat Jan 14, 2012 11:52 am

JEvents Club members can get priority forum support at the Support Forum. As well as access to a variety of custom JEvents addons and benefits. Join the JEvents club today!
User avatar
Geraint
 
Posts: 42848
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:14 pm


Return to JEvents 1.5 (No longer actively supported)

  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there are 0 users online :: 0 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: No registered users