JEvents 1.4

Can't insert image, javascipt errors

Postby manchovie » Wed Mar 18, 2009 2:03 am

I'm trying to add images to an event, and it doesn't work

I can insert an image from "Available Images" to "Content Images" but when I select an image in Content Images, nothing happens. I think it's details should appear under "Edit the image selected"

I get these javascript errors:

"Error: previewImage is not defined"
"Error: showImageProps is not defined"

Server:
JEvents v1.4.3 RC2 on Joomla 1.5.8
PHP: 5.2.6

My browser:
Ubuntu/8.04 (hardy) Firefox/3.0.7

Thanks for any help (and the great calendar)

Adam
manchovie
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 17, 2009 11:58 pm

Postby AlanHumphrey » Thu Mar 19, 2009 2:37 am

what editor are you using? When I look at the code for the 'add event' page on my system the only reference to previewImage is commented out. Other places I see it on my system are all deprecated.
AlanHumphrey
 
Posts: 161
Joined: Sat Dec 27, 2008 7:19 pm

Postby manchovie » Thu Mar 19, 2009 8:53 am

Hi Alan

AlanHumphrey wrote:what editor are you using?


I'm using TinyMCE 2.0. I just tried using no editor but it didn't make a difference to the image functionality.

Cheers, Adam
manchovie
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 17, 2009 11:58 pm

Postby AlanHumphrey » Thu Mar 19, 2009 3:38 pm

It looks like JEvents is trying to call a javascript function that used to be provided as part of the Joomla core but has apparently been removed.

The result, as you pointed out, is a list of image file names but no preview.

You might be able to resurrect the behavior by tracking down the deprecated javascript function and installing it on your system.
AlanHumphrey
 
Posts: 161
Joined: Sat Dec 27, 2008 7:19 pm

Postby manchovie » Thu Mar 19, 2009 10:12 pm

AlanHumphrey wrote:You might be able to resurrect the behavior by tracking down the deprecated javascript function and installing it on your system.


Thanks for the suggestion. I may have to try that, but I'm also reluctant to do anything which might break again when I upgrade, would obviously rather figure out what's gone wrong if other users aren't getting the same errors.

Cheers, Adam
manchovie
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 17, 2009 11:58 pm


Return to JEvents 1.4

cron
  • Who is online
  • View new posts
  • View unanswered posts
  • In total there are 0 users online :: 0 registered and 0 hidden (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 94 on Tue Sep 01, 2009 12:33 am
  • Users browsing this forum: No registered users